Go4circle wil het team met twee types Advisor versterken

Vacatures: Advisors (m/v/x)

Go4circle, de Belgische federatie van de afval- en recyclagesector, zoekt twee veelzijdige Advisors (m/v/x) die van aanpakken weten en samen met ons mee willen bouwen aan een toekomst voor gebruikte materialen. Iets voor jou?

Wat houdt de job in?

De Advisors die we bij go4circle zoeken, kunnen autonoom werken en beslissingen nemen, en dat in verschillende domeinen.

Als federatie van de Belgische afval- en recyclagesector vertegenwoordigen we alle bedrijven die met gebruikte materialen (afval) aan de slag gaan, van het inzamelen en sorteren, over verhandelen en reinigen, tot het recycleren en verwerken. Op die manier verenigt go4circle de volledige materialenketen. Onze slogan luidt dan ook: Shaping the future of used materials.

De kracht van go4circle zit in zijn achterban: meer dan 350 bedrijven zijn lid. We geven hen allemaal een zitje rond de tafel in verschillende werkgroepen waarin we overleggen over verschillende dossiers die de sector aanbelangen en standpunten vormen.

Als federatie verdedigen we die standpunten bij binnen- en buitenlandse overheden, administraties, andere sectorfederaties en beheerorganisaties (bv. BEBAT, Fost Plus, Recupel…) om de omstandigheden waarin onze bedrijven moeten werken zo optimaal en eerlijk mogelijk te maken zodat al onze leden een eerlijke (handels)kans krijgen.
Onze werking reikt echter verder dan enkel en alleen lobbyen en onderhandelen. De belangrijkste taak die we hebben, is onze leden informeren over alle relevante sectoraangelegenheden. Dat doen we door dagelijks te communiceren via onze website en sociale media, door wekelijks een nieuwsbrief uit te sturen, en door regelmatige interactie via ons forum, werkgroepvergaderingen en events.

Als Advisor is jouw bijdrage in elk van deze opdrachten van vitaal belang. Dat zorgt voor een gevarieerde mix van verantwoordelijkheden die de job uiterst boeiend en leerrijk maken.

Welk profiel zoeken we hiervoor?

Voor zo’n gevarieerde job zoeken we twee types Advisor met een mooie mix van vaardigheden:
 

Advisor Advisor met technisch-wetenschappelijke achtergrond
Je beschikt over een master-diploma. Je beschikt over een master-diploma in een technisch-wetenschappelijke richting (bv. bioloog, bio-ingenieur, burgerlijk, chemicus, industrieel ingenieur …)

Je hebt interesse in:

 • Circulaire economie, leefmilieu, afvalbeheer
 • Beleid en politiek
 • Voordeel: een eerste werkervaring in de Belgische afval- en recyclagesector, met afvalverwerking of in een sterk gereglementeerde sector of activiteit
Je hebt interesse in:
 • Afval, gevaarlijke stoffen, afvalverwerkingstechnieken
 • Beleid en politiek
 • Voordeel: een eerste werkervaring in de Belgische afval- en recyclagesector, met afvalverwerking of in een sterk gereglementeerde sector of activiteit
 • Talenkennis:
  • Nederlands of Frans als moedertaal; je kan werken in de tweede landstaal
  • Voordeel: kennis van het Engels
 • Je werkt autonoom, neemt initiatief en durft beslissingen te nemen. Tegelijk weet je je perfect in een team te integreren en koppel je ook terug naar het team.
 • Je bent in staat om zelf dossiers en projecten te trekken.
 • Je bent communicatief sterk, je spreekt vlot voor diverse publieken en je weet in gesprekken en onderhandelingen te overtuigen.
Wat hebben we daar voor over?
 • Een boeiende en zeer gevarieerde functie waarin je de verantwoordelijkheid krijgt om autonoom te werken en zelf beslissingen te nemen.
 • Een ervaren en dynamisch team van collega’s die zich dagelijks inzetten om gebruikte materialen een toekomst te bieden in België.
 • Een mooie en goed bereikbare werkomgeving. De kantoren van go4circle zijn gelegen in het Buro & Design Center tegenover Paleis 12 en Brussels Expo.
 • Een voltijds contract (40u) van onbepaalde duur.
 • Een competitief salaris aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen (wagen, laptop, gsm met abonnement, maaltijdcheques en cadeaucheque eindejaar, groeps- en hospitalisatieverzekering, forfaitaire kostenvergoeding, bonus CAO 90).
Interesse?

Heb jij het in je om als Advisor actief mee te bouwen aan de toekomst van gebruikte materialen in België? Laat van je horen en bezorg ons je cv, alsook een anonieme sollicitatiebrief en cv zonder naam, foto en andere persoonlijke gegevens. Met de anonieme sollicitatiebrief en cv willen we het belang van je kwalificaties extra in de verf zetten. We zullen de anonieme documenten gebruiken in de voorselectie om de meest geschikte kandidaten uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek op kantoor.

Solliciteren doe je door bovenstaande gegevens vóór 31 januari 2020 door te sturen naar anita.cosaert@go4circle.be

FacebookTwitterLinkedin