Partners

Lybover is a family-owned SME that distinguishes itself by combining expert project management with technological excellence. The group is widely renowned for its know-how and experience in the fields of dust extraction, recycling, bulk goods handling, fire protection, and production of steel and stainless steel components.
GROUP CASIER adviseert ondernemingen voor een geïntegreerd risico- en verzekeringsbeheer.
Total is 's werelds vijfde grootste olie- en gasmaatschappij en is wereldleider op het gebied van zonne-energie. De groep is aanwezig in meer dan 130 landen en telt bijna 100.000 medewerkers met éénzelfde missie : zich inzetten voor betere energie.
Sedert de oprichting van MOL in 1944 profileert ons bedrijf zich als een onderneming die technische uitdagingen niet uit de weg gaat, meer nog dit is ons handelsmerk geworden. Actieve productontwikkeling, een innovatieve aanpak en doorgedreven internationalisering hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is: meer dan 500 gedreven werknemers die samen instaan voor de realisatie van een hoogwaardig productgamma.
SULO staat al jarenlang bekend als een betrouwbare leverancier van afvalinzamelmiddelen. Door het neerzetten en opvolgen van onze ambitieuze bedrijfsmissie en visie kunnen wij dit ook in de toekomst blijven.
BOVA ENVIRO+ is een advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Wij zijn een multidisciplinair en dynamisch team van een 45-tal gepassioneerde experts op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.