Partners

Antea Group is een adviesverlener gespecialiseerd in de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. Het bedrijf opereert lokaal en internationaal in opdracht van overheden, organisaties en bedrijven, en combineert daarbij strategisch denken met pragmatisch handelen om samen met de klant de best passende oplossing uit te werken.

Video Smoke Detection SmokeCatcher

Araani ontwikkelt software waarmee camera’s snel rookvorming kunnen detecteren. Dankzij deze technologie kan rookvorming van op afstand opgemerkt worden, lang voor de rook de traditionele rooksensor aan het plafond zou bereiken en zonder valse meldingen omwille van stof, damp of andere storende omgevingsfactoren.

BOVA ENVIRO+ is een onafhankelijk advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Met een team van een 45-tal gepassioneerde experts bieden wij een compleet en geïntegreerd dienstenpakket aan op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.
BULK .ID levert machines en engineert en bouwt volledige lijnen voor het creëren van waardevolle producten uit diverse materiaalstromen.
GROUP CASIER adviseert ondernemingen voor een geïntegreerd risico- en verzekeringsbeheer.
Deloitte is een internationaal bedrijf dat audits, consulting, financieel advies en risicomanagement aanbiedt.
Donaldson is een wereldwijd opererende en toonaangevende producent van filtratiesystemen en vervangende onderdelen voor luchtreinigingsoplossingen in fabrieken, zuivering van perslucht en gas, energieopwekking, stof- en rookgaszuivering, bijzondere filtratietoepassingen, diskdrive filtratie en oplossingen bouwmachines en vrachtwagens.
Hertsens transporteert volumineuze afvalproducten naar de diverse stortplaatsen en verwerkingsbedrijven.
We zijn van mening dat duurzame vooruitgang wordt gestimuleerd door mensen met de verbeeldingskracht en het doorzettingsvermogen om hun eigen toekomst en de toekomst van hun naasten te verbeteren. Wij stellen mensen en organisaties in staat om hun eigen ideeën over een betere toekomst te realiseren – hoe bescheiden of groots ook. Onze doelstelling is daarom: mensen in staat stellen om zowel privé als zakelijk steeds voorop te blijven lopen.
Meer dan 300 experts van Wolters Kluwer verzamelen, sorteren en verwerken voor u de veiligheid- en milieuwetgeving. GO4CIRCLE-leden krijgen 10 % korting op een selectie uitgaven.
Total is 's werelds vijfde grootste olie- en gasmaatschappij en is wereldleider op het gebied van zonne-energie. De groep is aanwezig in meer dan 130 landen en telt bijna 100.000 medewerkers met éénzelfde missie : zich inzetten voor betere energie.
LDR is een advocatenbureau gespecialiseerd in wetgeving op vlak van milieu en ruimtelijke ordening. Het bureau is ook wetenschappelijk actief en werkt nauw samen met universiteiten rond milieuwetgeving.
Mercedes-Benz Belgium Luxembourg is een dochteronderneming van Daimler AG en staat in voor de distributie en de service van de merken Mercedes-Benz, smart, Maybach en AMG. Dankzij ons respect voor de samenleving, onze milieu-inspanningen en onze huidige en toekomstige veiligheidsontwikkelingen dragen wij bij tot een bestendige mobiliteit. Onze baanbrekende technologieën en onze hoog kwalitatieve producten zijn daarvan het beste bewijs. 
M-Tech is een adviesbureau voor integraal milieubeleid, onder meer afval- en materialenbeheer en hernieuwbare energie.
Sedert de oprichting van MOL in 1944 profileert ons bedrijf zich als een onderneming die technische uitdagingen niet uit de weg gaat, meer nog dit is ons handelsmerk geworden. Actieve productontwikkeling, een innovatieve aanpak en doorgedreven internationalisering hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is: meer dan 500 gedreven werknemers die samen instaan voor de realisatie van een hoogwaardig productgamma.
Plastic Omnium biedt bedrijven en overheden producten en diensten voor de inzameling van afval. Dat gaat van afvalcontainers tot advies voor afvalsortering. Het bedrijf is wereldwijd actief in 25 landen.
RENTEC is constructeur van verkleiningsmachines (stationair en mobiel) en installaties voor de mechanische behandeling en sortering van vaste afvalproducten.
SGS biedt een ruime waaier van complementaire en multidisciplinaire diensten rond milieu en veiligheid: metingen, analyses, onderzoek, studies en advies.
Tegos levert al bijna 20 jaar een volledige business software voor bedrijven in alle domeinen van afvalbeheer, recyclage en commodity trading. De software, die door meer dan 400 afvalbedrijven wordt gebruikt, is compleet, eenvoudig, flexibel en bewezen in de praktijk. Met 100% focus op de afvalsector ondersteunen de plaatselijke tegos experten u met hun uitgebreide sectorkennis.