Opleidingen in samenwerkingsverband

Opleiding: Introductie in kunststoffen en rubbers

In samenwerking met Centexbel en het Sociaal Fonds van de ondernemingen voor de terugwinning van allerlei producten en papier (PSC 142.04 of PSC 142.03) biedt Go4Circle opleidingen aan over de herkenning van kunststoffen en rubbers.

Gedurende één dag krijgen uw medewerkers een uitgebreide inleiding tot kunststoffen en rubbers. Zij zullen onder meer leren wat de belangrijkste soorten kunststoffen en rubbers zijn, en hoe ze te herkennen.

Deze eendaagse opleidingen worden georganiseerd bij Centexbel te Kortrijk, maar kunnen ook binnen de onderneming zelf worden georganiseerd, tegen betaling van de reiskosten van de opleider.

De inschrijvingskosten worden volledig betaald door het Sociaal Fonds als het bedrijf en de deelnemende werknemer vallen onder PSC 142.04 of 142.03 en de inschrijving voor de cursus gebeurt via Go4Circle. Als de opleiding binnen de onderneming plaatsvindt, zullen dan enkel de reiskosten van de lesgever door de werkgever gedragen worden.

Voor andere bedrijven kost deze opleiding 500 euro per deelnemer.

Interesse? Stuur ons een e-mail met vermelding van het aantal werknemers dat u wilt inschrijven, alsook de plaats en de periode van de opleiding die u voor ogen hebt. 

Meer informatie vindt u in dit document.

Opleidingen Go4Circle & Atrium: Vakbekwaamheid chauffeurs

Deze nascholing wordt best gespreid over 5 modules van 7 uur. Deze opleidingen kaderen in een systeem van permanente vorming, verbonden aan het rijbewijs C of CE.

Go4Circle biedt hiertoe een kwaliteitsvolle opleiding aan via samenwerking met Atrium. Klik hier om naar de inschrijvingspagina te gaan.

In de deelnameprijs zijn inbegrepen: syllabus, koffiepauze en broodjeslunch. Deze opleidingen komen in aanmerking voor een subsidie van 50% door de Vlaamse overheid via de KMO-portefeuille. Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers per cursus beperkt is. First come, first served. De inschrijvingen zijn pas definitief bij betaling van het inschrijvingsgeld.

Interesse? Geef de namen en gekozen modules door aan anita.cosaert@go4circle.be.

Er zijn geen opleidingen gevonden.