Neem deel aan de Go4Circle Awards 2018 19-03-2018

In 2018 reikt Go4Circle de Go4Circle Awards uit. Met dit initiatief willen we leden van onze federatie belonen voor hun inzet voor een circulaire economie in België en hun positieve impact op tewerkstelling en veiligheid.

We voorzien deze editie drie Award-categorieën:

  • Beste Circulaire Innovatie: Nieuwe, creatieve initiatieven die de onderneming de afgelopen twee jaar hebben genomen om het circulaire denken in de praktijk om te zetten (bijv. circulaire aankopen, circulaire producten, nieuwe recyclagetechnieken, stimuleren deeleconomie, enz.).
    In deze categorie worden twee Awards toegekend: een voor de Beste Grote Onderneming en een voor de Beste KMO
     
  • Beste Sociaal Initiatief: Mikt op HR-initiatieven die zich richten op de integratie van nieuwe werknemers, kansen voor bepaalde doelgroepen, optimalisatie van de interne samenwerking ...
     
  • Beste Veiligheidsproject: Initiatieven die de voorbije twee jaar werden genomen om de veiligheid op en buiten de werkvloer te verbeteren (bv. brandpreventie, dodehoekcamera's ...).

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Hebt u de voorbije twee jaar meegewerkt aan een project dat niet misstaat in één van bovenstaande categorieën, bezorg ons dan uw projectomschrijving van één pagina voor 11 mei 2018

Daarna zal voor elke categorie een jury van onafhankelijke experts zich buigen over de ingediende dossiers. Zij zullen op basis van vastgelegde selectiecriteria de projecten evalueren en de winnaars selecteren.

Op 21 juni 2018 worden de Go4Circle Awards 2018 uitgereikt tijdens de Algemene Vergadering van Go4Circle. De winnaars krijgen een award-label van de federatie, alsook een trofee. Vanuit de federatie zullen we ook de nodige communicatie-inspanningen doen om de laureaten extra in de verf te zetten.

Meer informatie over de inhoud van de projectomschrijving, de selectiecriteria, de samenstelling van de jury, de award zelf en meer vindt u in het reglement Go4Circle Awards 2018.

Interesse? Dien uw dossier in voor 11 mei 2018 via maarten.geerts@go4circle.be.