Lybover wordt 4 jaar lang Diamond Partner van go4circle 01-05-2019

Ook Bova Enviro+ verlengt zijn partnership

Go4circle heeft er per 1 mei 2019 twee nieuwe partners bij. Lybover, de groep waarin o.a. business unit Bulk .ID is ondergebracht, verbindt zich voor vier jaar aan onze federatie en is de eerste Diamond Partner van go4circle. Bova Enviro+ blijft daarnaast aan boord als Gold Partner.

Lybover (http://lybover.be/) is een familie-kmo die zichzelf onderscheidt door deskundig projectmanagement te combineren met technologische excellentie. De groep is alom gekend voor zijn knowhow en ervaring in ontstoffing, recyclage, bulk handling, voeding, constructiewerken, plaatbewerking, enzovoort.

Enkele cijfers:

  • 180 werknemers
  • meer dan 5000 succesvol afgeronde projecten
  • actief sinds 1985
  • 100% familiebedrijf

Lybover heeft 6 verschillende business units en is daarmee gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaloplossing op maat van de klant in zowel industriële als bouwkundige sectoren.

Daarnaast heeft ook Bova Enviro+ ervoor gekozen om het bestaande partnership te verlengen.

Bova Enviro+ (https://www.bovaenviroplus.be/) is een advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Het multidisciplinaire en dynamische team van deze Gold Partner telt een 45-tal gepassioneerde experts op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.

We wensen Lybover en Bova Enviro+ uitdrukkelijk te bedanken voor het vertrouwen en heten hen van harte welkom als partners van onze federatie!

Kent u zelf nog ondernemingen binnen uw netwerk die mee willen bouwen aan de circulaire economie, geef dan zeker een voorzetje aan andries.roets@go4circle.be.