Interesse in REACH-informatiesessie? Laat het ons weten! 03-10-2017

Go4Circle merkt dat er nog veel onduidelijkheid bestaat bij de leden omtrent de correcte toepassing van REACH. Daarom denken we eraan een informatiemoment te organiseren. Om dit zo concreet en praktisch mogelijk in te vullen, roepen we onze leden op om ons voor 6 oktober te laten weten waarover ze vragen hebben en of ze interesse hebben in zo'n infosessie.

De federatie weet dat er bij een aantal leden interesse bestaat om meer te weten te komen over de concrete toepassing van REACH in hun dagelijkse activiteiten.

Velen hebben echter reeds seminaries of voordrachten over REACH bijgewoond en de vrees bestaat dat het ook nu weer een theoretische, complexe uiteenzetting zou worden waar ze geen baat bij hebben.

De bedoeling van de federatie is dan ook om een heel praktisch gerichte sessie te organiseren, afgestemd op het publiek en met antwoorden op concrete vragen van onze leden.

Alvorens dit te kunnen organiseren dienen we te weten of hiervoor voldoende interesse is en ook met welke vragen men worstelt. 

We roepen iedereen op om ons tegen 6 oktober ten laatste te laten weten of er interesse is voor dergelijke REACH-toelichting. Indien jullie belangstelling hebben, stuur ons dan ook jullie vragen zodat we snel met de voorbereiding kunnen beginnen. 

Meer informatie: inge.dewitte@go4circle.be.